Turkcell Kadınlar Süper Ligi 3. Hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor evinde Fatih Vatan Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti.
Ligde ilk haftayı 1’er puanla kapatan Gaziantep Alg Spor, Batur sahasında konuk ettiği Fatih Vatan Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti ve Kadınlar Süper Ligindeki ilk galibiyetini elde etti.. İlk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda coşan sarı-grili takım Patrica, Nihal ve Jelena’nın golleriyle İstanbul ekibini 3-0 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Bu sonuçla puanını 5 yapan Alg Spor’da maç sonu sevinç hakimdi.
Fatih Vatan karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazanan ve ligdeki ilk galibiyetini alan Gaziantep Alg Spor’da başkan Ali Gözcü, maç sonu teknik ekip ve oyuncuları tebrik etti. Gözcü; “İlk iki maçımızda 1’er puanla ayrılmıştık ve bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyorduk. Nitekim güzel bir oyun ortaya koyan takımımız 3-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi de almış olduk. Önemli olan devamını getirebilmek ve galibiyet serisinin geleceğine inanıyorum. Bu galibiyetten dolayı teknik ekip ve oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca bugün takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YAYINLAMA: 23 Eylül 2024 / 12.27
GÜNCELLEME: 23 Eylül 2024 / 12.27
İlginizi Çekebilir

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu
#Spor / 19 Mayıs 2025

Galatasaray'ın formaları satışa çıktı
#Spor / 19 Mayıs 2025

Gaziantep FK’dan kritik 1 puan: 0-0
#Spor / 18 Mayıs 2025

Galatasaray 25. şampiyonluk ve 5. yıldız için sahaya çıkıyor
#Spor / 18 Mayıs 2025

İki takım arasında ciddi bir kalite farkı var
#Spor / 15 Mayıs 2025

Serhat Doğan seremonide elini sıkmadı
#Spor / 15 Mayıs 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *