ANASAYFA arrow right Spor

Kötü futbola rağmen deplasmanda alınan 3 puan küçümsenemez

Kötü futbola rağmen deplasmanda alınan 3 puan küçümsenemez
YAYINLAMA: 15 Ocak 2024 / 19.22
GÜNCELLEME: 15 Ocak 2024 / 19.25

Spor yazarları Gaziantep FK-Fenerbahçe maçını değerlendirdi: Bu galibiyet can suyu oldu, hangisi hata yapsa içeriden karışabilir

Süper Lig'in 20. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Spor yazarları Gaziantep FK-Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Uğur Meleke - Hürriyet: Dün sağ açıkta İrfan değil Cengiz’in başlaması kurulum anlamında bir miktar aksaklığa uğrattı misafir ekibi. Cengiz önemli bir gol silahı. İyi bir şutör. Ancak İrfan’ın hem pasör özelliği daha yüksek, hem de ceza alanına ikinci santrfor koşuları söz konusu.

Serdar Ali Çelikler - Habertürk: Jayden - Mert biraz Cengiz ve King dışında herkesin kötü oynadığı maçı İrfan Can'ın hem iyi oyunu hem golü ile kazandılar. Son dakikada Liva'nın kurtarışı da övgüyü hak ediyor.

Faik Çetiner - Fanatik: Kötü futbola rağmen deplasmanda alınan 3 puan küçümsenemez. Yani futbolu bırak, sonuca bak işin özetiydi. Galibiyetin öne çıkan isimleri ise Ferdi, Fred ve son dakika kurtarışıyla Livakovic oldu.

Ömer Üründül - Sabah: Dzeko bir hayli güçsüz göründü, bunu penaltı kaçırdığı için söylemiyorum. Birçok pozisyonda bu, belirgin bir şekilde belli oldu. Szymanski de beklenen performansın altındaydı. Bir diğer gözüme çarpan yanlış, Tadic-King değişikliğinin çok geç yapılmasıydı. Yine takımın en dinamik ismi Ferdi'ydi.

Ahmet Çakar - Sabah: Herkes Batshuayi'ye kırmızı kart vermesi gerekirdi diyor, her ne kadar dizi rakibin göğsüne gelse de güç transferi yok ve Batshuayi ayağını sakınıyor. İlk yarıda Fred'in yüksekten gelen topa bakarken rakibinin aşil tendonuna basması var ama Fred, rakibi görmüyor ve yukarıdaki topa bakıyor. Burada da kart vermemesi doğru.

Erman Toroğlu - Sabah: Bu galibiyet F.Bahçe için can suyu oldu. Çünkü lig öyle bir devreye girdi ki F.Bahçe-G.Saray'dan hangisi üst üste 2-3 maç hata yaparsa kendini geride bulur ve içerden karışabilir.

Engin Verel - Akşam: Fenerbahçe çok pozisyon bulup, çok fırsat kaçırdığı maçtan zor da olsa 3 puan alarak şampiyonluk yarışındaki gücünü gösterdi. Ancak futbol olarak çok da tatmin edici olmadığını söylemek lazım.

Fırat Aydınus - Hürriyet: Gaziantep de Fenerbahçe’nin üzerine geldiği anlarda yakaladığı pozisyonlarla tehlikeli oldu. Özellikle Livakovic’in son dakikalardaki kurtarışları Fenerbahçe’yi ipten aldı. Bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyen Dzeko sanırım bu maçtan sonra İrfan Can ve Livakovic’e teşekkür etmiştir.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *