ANASAYFA arrow right Spor

Potanın namağlup şampiyonları

Potanın namağlup şampiyonları
YAYINLAMA: 21 Aralık 2023 / 19.41
GÜNCELLEME: 21 Aralık 2023 / 19.45

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep U14 Kategorisi Erkekler Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamladı. Yeşil-siyahlı dev adamlar, Ocak ayı içerisinde düzenlenecek Bölge Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecek.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Gaziantep İl Temsilciliği ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen yerel altyapı liglerinde, U14 erkekler kategorisinde A ve B takımıyla dörtlü finale kalma başarısı gösteren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, başarısını sezonu çifte kupayla tamamlayarak taçlandırdı.
Yeşil-siyahlı kulübün B Takım’ı, şampiyonluk ipini göğüslerken, A Takım’ı ise 3.’lüğün belirleneceği müsabakanın sonunda soyunma odasına mutlu giden taraf oldu. Aynı jenerasyonla 3 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan dev adamların bir sonraki hedefi ise TBF Bölge Şampiyonası’nda da şampiyonluk sevinci yaşayarak Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmek.
Basketbol akademilerinden yetiştirdiği sporcuları Türk sporuna kazandıran Şehitkamil Belediyesi, 2023-2024 sezonunda Şehitkamil Belediye Spor Kulübü ile birlikte Şehitkamil Gelişim Spor Kulübü’nün kadrolarında yerlerini alan sporcuların başarılarıyla gururlanmaya devam ediyor. Her iki kulübün de yarışmacı olduğu takımlar, müsabık oldukları liglerde play off’a kalma başarısı gösterirken, basketbolcuların parke üzerine yansıttığı performans profesyonel kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *