ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

PTT’nin kaldırımları kırarak açtığı çukurlar öylece duruyor

PTT’nin kaldırımları kırarak açtığı çukurlar öylece duruyor
YAYINLAMA: 28 Mart 2024 / 16.54
GÜNCELLEME: 28 Mart 2024 / 16.54

Caddelerin perişan hali

Bölge Başmüdürü müteahhidin çalışmayı durdurduğunu, yeniden işe başlaması için tebligat yaptıklarını söyledi.

Bir süre önce yaptığımız yayında Ordu Caddesi’nden Binevler semtine kadar kaldırımların PTT tarafından kazıldığını, telefon kablolarının döşenmesi için boruların konulması çalışmalarının durduğunu, çevreye yayılan çamur yüzünden vatandaşın perişan olduğunu, delikli boruların kırılarak devletin zarara sokulduğunu bildirmiştik.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz PTT Bölge Başmüdürü Nevzat Macit şunları söyledi: “Müteahhidin yaptığı bu yer perişanlık içinde. Çalışmaları durdurmuş vaziyette. Derhal çalışmalara başlanması için noter vasıtasıyla kendisine ikazda bulunduk. Çalışmaya başlamaması hâlinde mukavelesini feshedebiliriz. İşi yeniden ihale edebiliriz. Devlet zarara sokuldu ise tazmini yoluna gidilecektir.

Bazı müteahhitler ne yazık ki kanunun boşluklarından faydalanarak işi savsaklıyorlar. Maalesef belirli bir noktaya kadar hassasiyet gösterebiliyoruz. Ondan sonra yanlış bir adım atacak olursak haksız müteahhit kanun karşısında haklı duruma geçiyor.

İşi ciddiyetle takip ediyoruz. Kısa bir zaman içinde sonuca ulaşacağız. Bu semtleri çamurdan kurtaracağız, işi tamamlayacağız”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *