ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“783 proje devam ediyor”

“783 proje devam ediyor”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.22
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
İl koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı Vali Recep Birsin Özen Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve daire müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Recep Birsin Özen, şu anda Gaziantep sınırları içerisinde 783 projenin devam ettiğini belirterek, “Bu projelerin toplam keşif bedeli 2 trilyon 976 milyar 889 milyon liradır. Bu yıl içerisinde projeler için 332 milyar liralık bir harcama yapıldı” dedi.
Vali Özen İl Koordinasyon Kurulu’nun Vilayet Toplantı Salonu’nda yapılan 3. Dönem Toplantısı’nda devam eden projelerden 71’inin ihalesinin tasdik edilme aşamasında olduğunu ve yer tespit çalışmalarının sürüldüğünü söyleyerek, “18 projenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. 155 projenin ise ihalesi yapıldı ve yatırımlar devam ediyor. Kili ile Gaziantep arasındaki otoyolun ihalesi yapıldı. Bu ihalenin tasdik edilmesi bekleniyor” diye konuştu. Vali Recep Birsin Özen Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, ilçe kaymakamları ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıya katılan yetkililer, sırayla kurumlarının 1993 yılı içerisinde yaptığı çalışmaları anlattılar ve ileriye dönük planları açıkladılar.


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *