ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

27 yıldan beri rakipsiz

27 yıldan beri rakipsiz
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.33
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.33
Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Özbirecikli, 27 yıldan bu yana mevcut görevini yürütüyor. Kooperatifin bugüne kadar yapılan kongrelerinde, Özbirecikli’nin karşısına hiç aday çıkmamış.
34 yıl önce Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne yönetim kurulu üyesi seçildiğini belirten Mahmut Özbirecikli, 27 yıldan beri de aralıksız olarak başkanlık yaptığını söyledi. Başkanlığı döneminde birçok kişiyi zengin ettiğini belirten Özbirecikli şöyle konuştu:
“Biz küçük esnafa kredi veririz. Verdiğimiz krediler yerinde kullanılırsa, o kişi zengin olur. Şu anda eskiden küçük esnaf iken şimdi sanayici olan çok kişi var. Bir de bunun tersini düşünelim. Krediyi, yatırım yapmak veya işini büyütmek için değil de, çocuğunu evlendirmek veya gayrimenkul almak için kullananlar olursa faizlerini ödeyemezler ve batarlar”
27 yıldan beri aralıksız olarak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığını görevini yürüten Mahmut Özbirecikli, bu süre içerisinde yapılan kongrelerin hiç birisinde, başkanlık için kendisine rakip çıkmadığını ve sürekli oybirliği ile başkan seçildiğini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *