ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Baba oğul tartışması kanlı bitti

Baba oğul tartışması kanlı bitti
YAYINLAMA: 02 Kasım 2020 / 17.26
GÜNCELLEME: 02 Kasım 2020 / 17.26
Baba ve oğlu arasında çıkan tartışma ikisinin de yaşamına mal oldu. İkinci evliliğine karşı çıkan oğlu Cengiz Kaya’yı silahla yaralayan Mehmet Kaya, oğlunun açtığı ateş sonucu olay yerinde, Cengiz Kaya ise hastanede yaşamını yitirdi.

Şahinbey İlçesi’ne bağlı Burçbeldesi Akbayır Köyü’nde önceki gün 52 yaşındaki baba Mehmet Kaya ile 20 yaşındaki oğlu Cengiz Kaya arasında yaşanan tartışma köyü yasa boğdu.1 Mart gecesi saat 01.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti; Mehmet Kaya’nm ikinci evliliğine karşı çıkan oğlu Cengiz ile bir süredir aralan açıktı. Ölay günü tekrar tartışan baba oğul, pompalı tüfekle birbirine ateş açtı. Baba Mehmet Kaya olay yerinde, oğlu Cengiz Kaya da kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Köy mezarlığında yanyana gömülen baba oğulun ölümü köyde büyük üzüntü yarattı.

Baba oğul arasındaki tartışmaya gece olduğu için müdahale edemediklerini söyleyen köy sakinleri, olayın Mehmet Kaya’nm Gaziantep’te ikamet eden kocası ölmüş bir kadınla evlenmek istemesi yüzünden meydana geldiğini söyledi. Köy sakinleri, “Mehmet Kaya, ikinci eş olarak bu kadınla evlenmek istiyordu. Ancak ismini bilmediğimiz bu kadının oğluna da kızını vermek koşulu ile evlenmesine Çengiz karşı çıkıyordu. Üstelik Mehmet Kaya’nm kansı yaşıyor. Olay gecesi de yine bu nedenle evde kavga çıkmış. Bir hiç uğruna iki kişi yaşamını yitirdi” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *