ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Köy Hizmetleri kapatılmayacak

Köy Hizmetleri kapatılmayacak
YAYINLAMA: 16 Eylül 2020 / 16.28
GÜNCELLEME: 16 Eylül 2020 / 16.28

Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, köy hizmetleri il müdürlüklerinin kapatılmayacağını belirterek, bu yıl yaşanan olağandışı kış şartlarının köy hizmetlerine olan bir ihtiyacı bir kez daha gösterdiğini söyledi. Yılmaz, dün kar ile mücadele araçlarının Köy Hizmetleri araç parkına katılması nedeniyle düzenlenen törende bu yıl yaşanan olağandışı kış şartlarının Köy Hizmetlerine olan büyük ihtiyacı bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Şehirlerde bile okulların sık sık tatil edildiğini hatırlatan Yılmaz, köy hizmetlerinin başarılı çalışmaları neticesinde merkezi köylerden merkezi okullara çocukların götürülüp getirilmesinde çok fazla aksama olmadığını kaydetti. Yılmaz, 8 yıllık eğitim ve köylü varsa Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü de çalışmak mecburiyetinde dedi. Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü teşkilatının kapatılmasına dönüp çalışmalara da değinen Yılmaz şunları kaydetti:

“İl Müdürlükleri göreve devam edecek. Şu kar mücadelesinden sonra bunu artık herkes istiyor. Bu konuda çalışmalar sürüyor. Hükümetin kararına bağlı artık köy hizmetleri kapatılsın desem bile köylü benim üzerime yürür. Ben kendimde o cesareti göremiyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *