ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Okulların temizliği yetersiz

Okulların temizliği yetersiz
YAYINLAMA: 02 Ekim 2020 / 17.48
GÜNCELLEME: 02 Ekim 2020 / 17.48
Şahinbey ilçesindeki bazı okullarda inceleme yapan Vali Erhan Tanju, temizliği yeterli görmeyerek, idarecileri uyardı. Tanju, “Okul içi ve bahçe temizliği ihmal ediliyor. Herkes bunu dikkat etmeli” dedi.

Vali Tanju dün beraberinde Şahinbey Kaymakamı Ömer Karaman ile birlikte bazı okullarda incelemede bulundu. Okullann temizliğinin yeterli olmadığını gözlemleyen Vali Tanju, idarecileri uyararak temizliğe özen gösterilmesi konusunda uyardı.

Bu arada okullardaki kütüphane ve laboratuvarlarda da incelemede bulunan Tanju, eksik araç ve gereç tespiti yaptırdı. Okullann eski yapı olmasından kaynaklanan bazı tamirat sorunları olduğunu ifade eden Tanju, laboratuvarlann araç gereç eksiği ile kütüphanelerin kitap ihtiyaçlannın giderilmesi için çalışma yapacaklarını belirtti.

Bu arada Şehit Şahin Lisesi yöneticileri okulda yardıma muhtaç 120 öğrenci bulunduğunu, bunların ihtiyaçları için geçtiğimiz yıl Milli Eğitim’e haber verdiklerini ancak yanıt alamadıklarını belirterek, “Bu öğrenciler içerisinde ameliyet olması gerekenler ve ilaç ihtiyacı olanlar var” diye konuştu. Vali Tanju konuyla ilgileneceğini belirterek, “Evrakları inceleyeceğiz ve bu evraklara cevap verilip verilmediğini araştıracağız. Yaptığımız inceleme sonuçlarına göre gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *