ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Başkan Arpacıoğlu laf yerine hizmet üretiyor

Başkan Arpacıoğlu laf yerine hizmet üretiyor
YAYINLAMA: 19 Kasım 2023 / 17.16
GÜNCELLEME: 19 Kasım 2023 / 17.40

Hoşgör parkı bir aya kadar hizmete sokuluyor, Samlı Hacı Ökkeş caddesi çift yol haline getirildi cadde 15 güne kadar asfaltlanarak hizmete açılacak, Hoşgör-Samlı Hacı Ökkeş Caddesi eski Kilis yoluyla ODTÜ’ye bağlandı.

Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu ile Hoşgör mahallesi girişinin tanzimi Samlı Hacı Ökkeş caddesinin gidiş gelişli çift yol haline getirilişini ve Hoşgör parkının düzenlemesini birlikte izledik.

Cadde ve parktaki çalışmalar nedeniyle mahallenin ve çevresinin toz toprak içinde kalmaması için titiz ve dikkatli bir çalışma yapılıyor. Samlı Hacı Ökkeş caddesi gidiş gelişli çift yol haline getiriliyor. Yolun asfaltlanması 15 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Hoşgör parkı tanzimine başlandı. Park önce çiçeklendirilecek ve çimlendirilecek. Banklar konularak halkın dinlenmesine tahsis edilecek. Gelecek yıl da ağaçlandırılacak. Şehrimiz böylece modern bir parka daha kavuşuyor.

Samlı Hacı Ökkeş Caddesi’nin asfaltlanarak çift yol haline getirilmesiyle kenar yol sorunlarından birisi daha çözümlenmiş olacak. 7 kilometrelik Samlı Hacı Ökkeş caddesi asfaltlanarak eski Kilis yoluna bağlanacak. Bu suretle Hoşgör doğrudan ODTÜ’ye bağlanmış olacak.

Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu Hoşgör çevre yolunun hizmete girmesiyle Ordu Caddesinin yükünün azalacağını, Ordu Caddesi’ne kamyonların girişinin yasaklanarak trafiğin rahatlayacağını bildirdi. Arpacıoğlu daha sonra da Başkarakol’dan başlanarak ortası çiçekli çift yol halinde Ordu Caddesi’nin Binevler’e kadar yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *