ANASAYFA arrow right Güncel

Oto hırsızı kovalamaca sonucunda yakalandı

Oto hırsızı kovalamaca sonucunda yakalandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.51
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.51
Çalınan otomobilin plakasındaki 6 rakamının siyah bantla 8 yapıldığı belirlendi Gaziantep'te çalınan 2 otomobilden biri polisin kovalamacası sonucunda yakalandı.
Çalınan otomobilin plakasındaki 6 rakamının siyah bantla 8 yapıldığı belirlendi
Gaziantep'te çalınan 2 otomobilden biri polisin kovalamacası sonucunda yakalandı. Ele geçirilen çalıntı aracın tanınmaması için plakasındaki 6 rakamının siyah bant yapıştırılarak 8 yapıldığı belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro'ya bağlı oto hırsızlık ekipleri, şüphe üzerine Gaziantep'ten Oğuzeli ilçesine seyreden 2 aracı durdurmak istedi. Dur ihtarının ardından kaçmaya başlayan araçlar ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca sonunda ekipler 2 araçtan 27 AEA 08 plakalı otomobili Nurgana mevkinde durduruldu. Ekipler 32 yaşındaki sürücü Fayat K.'yı gözaltına alırken, şahsın kimlik sorgulamasında çok sayıda hırsızlık kaydının bulunduğunu belirledi.

Siyah bantla sahte plaka
Ekipler araçta yaptığı incelemede ise plakanın sahte olduğunu belirledi. Ekipler, aracın MOBESE kameralarına ve plaka tespit sistemlerine yakalanmamak için son rakam grubunda yer alan 6 rakamının siyah izole bant ile 8 yapıldığını belirledi. İnceleme yapan ekipler, aracın şoför mahallinde gizlenmiş bir adet bıçak ele geçirildi.
Bu sabah çalındığı belirlenen araç detaylı incelenmesi için emniyet otoparkına çekilirken, sahibine bilgi verildiği öğrenildi.
Polis, kaçan diğer aracın sürücüsünü ve yerini belirleyebilmek için çalışma yürütüyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *