ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

32 Atari salonu kapatıldı

32 Atari salonu kapatıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.18
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.18
Asayiş şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler küçük yaşta çocukların alındığı 32 atari salonunu kapattı.
Asayiş şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler küçük yaşta çocukların alındığı 32 atari salonunu kapattı. Kentte toplam 58 atari salonu bulunuyor. Diğer taraftan kumar oynatan, içki uyuşturucu bulunduran ve 18 yaşından küçüklerin girmesine izin verilen çok sayıda kahvehanenin de kapatıldığı bildirildi.
Asayiş Şube Müdürü Zihni Okur, dün bir basın toplantısı düzenleyerek atari salonu ve kahvehanelere yönelik olarak düzenledikleri operasyonlar hakkında bilgi verdi. Atari salonu sahipleri ile sık sık toplantılar yaparak görüş alış-verişinde bulunduklarını söyleyen Asayiş Şube Müdürü Zihni Okur, “Amacımız bu gibi yerlerin topluma zararlı değil yararlı hale getirilmesidir” dedi.

Okur, “Ekiplerimizin yaptığı denetimler sırasında küçük yaşta çocukların oyun oynadığı 32 atari salonu kapatıldı. Diğer taraftan kahvehaneler ilgili denetimlerle ilgili denetimlerimizi de aralıksız olarak sürdürüyoruz. 18 yaşından küçüklerin izin veren, kumar oynatan, içki veya uyuşturucu maddelerin bulundurulduğu kahvehaneleri de kapatıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
Okur ailelere yaptığı çağrıda şöyle dedi:

“Bu konuda anne ve babalara önemli görevler düşüyor. Atari salonuna giden çocuk para harcıyor. Para bulamayınca da hırsızlık yapıyor. Anne ve babalar çocukları ile yakından ilgilensinler. Gerekirse çocukları takip etsinler, atari salonlarına gidiyorlarsa engel olsunlar. Bu salonlar çocuklar üzerinde olumsuz etki yapıyor”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *