ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

4 ayda 1359 bebek dünyaya geldi

4 ayda 1359 bebek dünyaya geldi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
75 yıl kadın hastalıkları ve doğum hastanesi hasta kabulüne başladı. 28 Nisan’dan bu yana 1359 doğum olayının gerçekleştiği belirtildi. Hasta kabulüne başladığı ilk günden beri son derece temiz ve sağlıklı koşullarda hizmet verdiği için vatandaşları
75 yıl kadın hastalıkları ve doğum hastanesi hasta kabulüne başladı. 28 Nisan’dan bu yana 1359 doğum olayının gerçekleştiği belirtildi. Hasta kabulüne başladığı ilk günden beri son derece temiz ve sağlıklı koşullarda hizmet verdiği için vatandaşların en fazla tercih ettiği hastanelerden biri haline geldiğini söyleyen Başhekim Yardımcısı Mehmet Kandemir, 28 Nisan'da hasta kabulüne başlayan hastanemiz, özel hastaneleri kadar temiz, düzenli ve hizmet bir hizmet vermektedir.
İlk günlerde uzaklığın vatandaşı etkileyeceği ileri sürülüyordu. Ancak aradan geçen zaman uzakların çok fazla etkili olmadığını gösterdi. Doğum hastanesi yıllardır zor şartlar altında hizmet vermekte. Zaman zaman bir yatağı birden fazla hasta kullanılmaktaydı. Artık tüm bunlar geride kaldı.
Hastanemiz gerek fiziki şartlar, gerekse uzman hekim yönünden çok şanslı diye konuştu. Kandemir, günün her saatinde uzman hekim bulunan hastanede gece de yatılı doktor bulunduğunu şimdiye kadar polikliniklerde 3363 hastanın tedavi gördüğünü 335 hastanın halen yataklı tedavi gördüğünü 270 hastanın ameliyat olduğunu, bunun yanında meydana gelen 1359 doğum olayının 192 seni sezaryenle müdahale edildiğini belirtti.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *