ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

10 yıl aradan sonra kokain ele geçirildi

10 yıl aradan sonra kokain ele geçirildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.05
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.05
Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu dişi Hint Keneviri ve kokain ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Karayılan Mahallesi'nde oturan Ekrem Yavaşoğlu’nun Hint Keneviri yetiştirdiğinin öğreni
Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu dişi Hint Keneviri ve kokain ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Karayılan Mahallesi'nde oturan Ekrem Yavaşoğlu’nun Hint Keneviri yetiştirdiğinin öğrenilmesi üzerine yapılan operasyonda evin çatı kısmında özel olarak yapılmış bölgeye dikili 190 adet dişi Hint Keneviri tohumu ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak Müyesser Yavaşoğlu ve Ekrem Yavaşoğlu gözaltına alındı. Diğer taraftan başka bir operasyonda ise alıcı kılığına giren polisler, Gaziantep'teki bir otelde yapılan pazarlıkta İbrahim Kesici’yi 4 gram kokaini polise satmak isterken suçüstü yakaladılar. Yetkililer, Amerika Kıtası’nın Bolivya, Peru ve Kolombiya gibi ülkelerinde yetişen kokain 10 yıldan bu yana Gaziantep'te rastlanmadığını ifade ettiler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *