ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“ADD hiçbir partinin destekçisi değil”

“ADD hiçbir partinin destekçisi değil”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziantep Şube Başkanı Rasim Hengirmen, ADD'nin hiçbir partinin destekçisi olmadığını, tüm par
Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziantep Şube Başkanı Rasim Hengirmen, ADD'nin hiçbir partinin destekçisi olmadığını, tüm partilere eşit mesafede olduğunu ifade etti. Hengirmen, “Cumartesi günü düzenlenen ulusal güçler birliği paneline katılan konuşmacılardan bazıları seçimlerde bir siyasi partiyi destekler şekilde konuşmalar yaptılar. Bu kişilerce Gaziantep UGB’ni oluşturan sivil toplum örgütleri ve dolayısıyla derneğimizin de kendileri ile aynı görüşü paylaştığı izlenimi uyandırmak istendi. Bu güne kadar partiler üstü konumunu başarı ile kuruyan ve yürüten ADD Gaziantep şubesi bugün bu kişileri inatla, geçmişte olduğu gibi yine partiler üstü konumunu koruyacaktır” dedi. ADD’yi yanlarındaymış gibi göstermek, kullanmak isteyenlere gereken cevabın verildiğini söyleyen Hengirmen, “Başta derneğimiz olmak üzere, Gaziantep ulusal Güçler birliğini de hiç bir siyasi partiye yama yapmayacağız ve yaptırmayacağız.
“Derneğimizi ve UGB’yi arkalarında imiş gibi göstermek isteyen bu konuşmacılara gereken cevap, yönetim kurulumuz tarafından verilmiştir” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *