ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Altunbaş'ın işi zor olacak

Altunbaş'ın işi zor olacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
DYP İl Kongresi bugün yapılıyor. Cemal Altunbaş'ın başkanlığındaki tek liste ile yapılacak kongre bugün saat 09.00’da Duru Düğün Salonu’nda başlayacak. Halen mahkemesi süren Şehitkamil ve Araban ilçelerinin katılamayacağı kongrede 376 delegeni
DYP İl Kongresi bugün yapılıyor. Cemal Altunbaş'ın başkanlığındaki tek liste ile yapılacak kongre bugün saat 09.00’da Duru Düğün Salonu’nda başlayacak. Halen mahkemesi süren Şehitkamil ve Araban ilçelerinin katılamayacağı kongrede 376 delegenin oy kullanması bekleniyor.
Daha önce il başkanlığı için çok sayıda aday çıkarken, yapılan girişimler üzerine Altunbaş üzerinde uzlaşma sağlanmıştır. Ancak şimdi başkan adayları kendi aday adaylarının yönetimde yer alması için çaba gösteriyor. Bu durumun Cemal Altunbaş'ın işini zorlaştıracağı ifade edilirken, daha önce aday olacak kişiler Cemal Altunbaş’a bire liste verdi. Hepsi kendi adamlarının il yönetim kurulunda yer almasını istiyor.
Cemal Bey ister istemez bu kişilerle çalışacak. Bu nedenle de ileride bir uyumsuzluk olabilir. Kendisinin dışında belirlenen bir yönetim ile çalışmak ne kadar başarı getirir orası tartışılır şeklinde konuşarak Altunbaş’ı zor günlerin beklediğini söyledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *