ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

ANAP, bayrak ve afişleri topladı

ANAP, bayrak ve afişleri topladı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
ANAP İl Başkanı Binici, propaganda çalışmalarını, bundan böyle yasal çerçeveler içinde, halkı rahatsız etmeyecek şekilde yürütmeye özen göstereceklerini vurguladı.
ANAP İl Başkanı Binici, propaganda çalışmalarını, bundan böyle yasal çerçeveler içinde, halkı rahatsız etmeyecek şekilde yürütmeye özen göstereceklerini vurguladı. Yaklaşan yerel ve genel seçimler nedeniyle siyasi partilerin afiş ve bayrak gibi propaganda malzemelerinin, çevre kirliliği yaratmayacak şekilde sadece parti binaları önüne alınmasını talep eden ANAP, Cumartesi günü şehrinin gelişigüzel yerlerine asılan tüm bayrak ve afişleri toplayarak örnek davranış sergiledi.
ANAP İl Başkanı Necati Binici, halkı rahatsız etmeye kimsenin hakkı olmadığını belirterek, “Gaziantep olarak bir ilke imza atmak istiyoruz ve tüm Türkiye'ye örnek olmak istiyoruz. Umarız bu çağrımıza, diğer siyasi partiler destek verir” dedi. Siyasi partilere yaptıkları çağrı geri bugün Tuğcan Otel'de toplanarak konuyu görüşeceklerini söyleyen Binici, konuşmasına şöyle devam etti:
“Siyasi partiler olarak çevre ve gürültü kirliliği yaparak insanları rahatsız etmeye hakkımız yok. Bu nedenle bunu önlemek için biz parti olarak bir girişimde bulunduk ve bunu tüm siyasi partilerin destek vererek, Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz. Çünkü gelişigüzel asılan poster, bayrak ve afişler çevreyi kirletiyor. Yine aynı şekilde gelişigüzel yapılan anonslar veya müzikler insanları son derece rahatsız ediyor. Anonsların belli saatlerde ve belirli ses tonu ile yapılmasını talep ettik. Eğer bunlar kabul edilirse Gaziantep olarak rahat ederiz. Türkiye'ye de örnek oluruz” dedi.
Parti olarak belirledikleri bu kurallara, diğer partilerin uymasa bile, kendilerinin uyacaklarını hatırlatan Binici, psikolojik yönden diğer partilerin çalışmalarından ve malzeme asmalarından aşırı şekilde etkilenmedikleri takdirde, kuralı ihlal etmemeye özen göstereceklerini sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *