ANAP’ta il kongresine Mustafa Taşar’ın çocukluk arkadaşı ANAP il Sekreteri Mustafa Bediroğlu başkanlığındaki tek liste ile gidilecek.
İktidar partisi ANAP’ta 11 Mayıs’ta yapılacak il kongresi hazırlıkları sessiz bir şekilde devam ediyor. Gaziantep Milletvekili ve Çevre Bakanı Mustafa Taşar, kongreden iki gün önce Gaziantep’e gelecek, partinin ileri gelenlerini toplayacak ve bir yönetim kurulu listesi hazırlayacak. Kongrede kesinlikle ikinci bir aday çıkmayacak. Tek aday konusunda ANAP yöneticilerinin hemen tamamına yakını Taşar’ın dışında oluşacak bir listeye şans tanımadıkları gibi., bazıları bu durumu” zaten nerede gerçek demokrasi var ki?” şeklindeki sözlerle geçiştirmeye çalışıyorlar.
Başkan adayı Bediroğlu: “Şaibesizleri politikaya çekeceğiz”
ANAP İl Başkanlığı için tek aday olan Mali Müşavir Mustafa Bediroğlu, amaçlarının dışında kalmış, adı şaibeye bulaşmamış kimseleri politikaya çekmek olduğunu söyledi. Bediroğlu, “Günümüzde politika kirlenmiş. Şehrimizde çok değerli, çevresinde sevilip sayılan, adı bir şaibeye bulaşmamış, kendi alanında başarılı binlerce insan var. Biz öncelikle bu insanları politikaya çekmek istiyoruz” diye konuştu.
İl Başkan Vekili Mehmet Yiğit: “Partililerimiz çok duygusal”
ANAP İl Başkan Vekili Mehmet Yiğit, ANAP’lıların çok duygusal olduklarını, bu nedenle seçime birden fazla liste ile gitmeyeceklerini ifade etti. Kongreye tek liste halinde seçime gidilmesinin nedenini şöyle açıkladı: “Partinin sıkıntıya sokulmaması, yıpranmaması için aramızda bir aday belirleyeceğiz ve tek liste halinde seçime gideceğiz. Bizim partilerimiz, biraz duygusal, öbür partilere benzemez. Demokratik bir seçim de olsa muhakkak bir tarafta küsmeler oluyor”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
ANAP’ta il kongresine Mustafa Taşar’ın çocukluk arkadaşı ANAP il Sekreteri Mustafa Bediroğlu
İlginizi Çekebilir
10 Ayda 230 ton motorin ele geçirildi
#20 Yıl Önce / 29 Ekim 2026
Kaçak işçilik, çocuk işçiliği ve kayıt dışı istihdam önlenecek
#20 Yıl Önce / 22 Ekim 2026
AB için İngiltere'den sonra en büyük küresel güç Türkiye
#20 Yıl Önce / 22 Ekim 2026
Toplumsal savaş kadınları etkiliyor
#20 Yıl Önce / 22 Ekim 2026
Paran kadar sağlık hizmeti alabileceksin
#20 Yıl Önce / 22 Ekim 2026
Öğretmen övgü ve içi boş vaadler istemiyor
#20 Yıl Önce / 22 Ekim 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
