ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

ANAYOL’A DESTEK

ANAYOL’A DESTEK
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.26
DYP ile ANAP arasında kurulan ANAYOL azınlık hükümeti en zor sınavını bugün verecek.
DYP ile ANAP arasında kurulan ANAYOL azınlık hükümeti en zor sınavını bugün verecek. Parlamentoda bulunan siyasi partilere mensup milletvekilleri ANAYOL azınlık hükümetinin Kaderini belirleyecek oylama için bugün meclis sırasında yerlerini alacaklar. Daha önce, RP ve CHP hayır oyu vereceklerini açıklarken, DSP’nin çekimser kalarak azınlık hükümetinin güvenoyu almasına destek olacağı belirtilmişti. Ancak gerçek sonuç bugün yapılacak güven oylaması ile ortaya çıkacak.
Türkiye’nin gündemini işgal eden bu konuyla ilgili olarak Sabah ekibi yerel bazdaki siyasi parti temsilcisi ve üyeleri ve vatandaşlarıyla görüştü.

“RP!nin önünü kesmek için hükümet güvenoyu almalı”
Cemil Karacan (DSP İl Başkanı) ”RP’nin önünü kesmek içinde olsa ANAYOL hükümeti güvenoyu almalı. DSP olarak biz mecliste çekimser kalarak ANAYOL’un salt çoğunlukla güvenoyu almasına destek vereceğiz. Aynı zamanda ANAYOL!un bir icraat hükümeti olmasını istiyoruz. Ülkemizde çözüm bekleyen ekonomik ve siyasi sorunlar var, bunların derhal iğleştirilmesi gerek. Enflasyonu hiç yoktan yüzde 30’lara ya da 40’a indirip küçük esnafı enflasyon canavarına daha fazla ezdirilmemeli. Hükümette bu hizmetleri bekliyoruz”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *