ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“ANAYOL’un ömrü fazla değil”

“ANAYOL’un ömrü fazla değil”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
CHP Şahinbey İlçe Başkanı Fethi Kahraman ANAYOL’un belli rantiye gruplarına hitap eden bir hükümet
CHP Şahinbey İlçe Başkanı Fethi Kahraman ANAYOL’un belli rantiye gruplarına hitap eden bir hükümet olduğunu ileri sürdü. Haziran ayında yapılacak yerel ara seçimlerde partilerinin sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağını ileri süren CHP Şahinbey İlçe Başkanı Fethi Kahraman, iktidarda kaybettiklerini muhalefette toplayacaklarını bunun içinde gerekli mücadeleyi sürdürdüklerini vurguladı.

Hiçbir zaman merkez solun adres ve yerinin DSP olmayacağına dikkat çeken CHP’li Kahraman, “Şu iyice bilinmeli ki sol parti olmayan DSP çatısı altında solda birlik ve bütünlük olamaz” dedi.
ANAYOL’un beli bir rantiye grubuna hitap eden hükümet olduğunu, bu nedenle ekonomiyi düzeltecek güçte olmadığını kaydeden Kahraman böyle bir hükümetin uzun vadeli ayakta duramayacağını, çok yakın zamanda erken genel seçime gidildiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti:
“Bu hükümetin oluşmasına dışarıdan destek veren DSP lideri Ecevit sorumluluk almaktan kaçıyor. Belirsiz bir politikaya kendini gündemde tutmaya çalışıyor. Bu da siyasi ahlakla bağdaşmaz. Zaten hükümetin iyi ve kötü her tür sorumluluğuna Ecevit ortak, hiçbir yere kaçamaz.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *