ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bakır: “Kongrede adayım”

Bakır: “Kongrede adayım”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.59
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.59
SHP Şahinbey İlçe Başkanlığına atanan Av. Süleyman Bakır, görevden alma ve atamanın parti tabanı tarafından tasvip görmediğini belirttikten sonra, bu nedenle SHP Şahinbey İlçe Başkanlığı görevini kabul ederken sıkıntı çektiğimin bilinmesini istiyorum” ödedi.
Bakır, diğer taraftan da görevin devamlılığın zorunlu olduğunu belirterek, “Ancak görevin devamlılığı ve sürdürülmesi zorunludur. Ben geçici bir dönemi için SHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’na talip olmadım” diye konuştu.
Yaklaşık 45 gün sonra yapılacak olan ilçe kongresinde önümüzdeki günlerde tespit edeceğim yönetim kurul ile birlikte tekrar aday olmayı düşünüyorum. Partililerim anlayışını ve bana yardımcı olmasını bekliyorum. Seçim deneyimleri olan eski ilçe başkanı ve yöneticilerimizin deneyimlerinden yararlanmaya da açık ve hazırım” dedi. Günümüzde demokrasi, laiklik ve Atatürk ilkelerine daha fazla sahip çıkmak gerektiğini belirterek, “Şeriat özleminin sık sık duyulmaya başlandığı bu dönemde demokrasi, laiklik ve Atatürk ilkelerine daha fazla sahip çıkmaya ve sosyal demokratların birlikteliğine ihtiyaç vardır” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *