ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bakkal ve Bayiler yine “Katırlı” dedi

Bakkal ve Bayiler yine “Katırlı” dedi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
Bakkallar ve Bayiler Odası’nın dün yapılan 3. Olağan Genel Kurulu’nda Vakkas Katırlı ile Aydın Sür’ün
Bakkallar ve Bayiler Odası’nın dün yapılan 3. Olağan Genel Kurulu’nda Vakkas Katırlı ile Aydın Sür’ün başkanlığındaki iki liste çekişti. Odaya kayıtlı 3583 üyeden 491’i oy kullandı. Vakkas Katırlı 312, Aydın Sür ise 177 oy aldı, iki oy geçersiz sayıldı. Katırlı’nın başkanlığındaki listeye yönetim kurulu asil üyeliklerine seçilenler şöyle: Cemil Demir Pençe, Hüseyin Karabağ, M. Baki Yeşbek, İsmail Yıldırım, Hüseyin Sarıgül, Kemal Aslan, Celal Nazır, Yaşar Hengil, Memik Tur ve Enver Bay.
Üçüncü kez aynı göreve talip olan ve 135 farkla seçimi tekrar kazanan Vakkas Katırlı, hizmette kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, “Ben göreve ilk geldiğimde bu Odanın ufak bir yeri ve birkaç tanede sandalyesi vardı. Ama iki dönem görev yaptığım bu Odayı bugün Türkiye’de örnek gösterilecek bir hizmet binasına kavuşturdum. Bu modern hizmet binamızda üyelerimizin her tür sorununu dikkate alıp onlara gerekli yardımı ve kolaylığı gösteriyoruz. Bundan sonra da hizmeti kaldığım yerden devam ettireceğim” dedi.
Diğer aday Aydın Sür ise esnafın isteği üzerine aday olduğunu belirterek şöyle dedi: “Eğer kazansaydım bakkal ile market arasındaki fiyat farkının giderilmesine çalışacaktım. İthal sigaradaki yüzde 5’lik kar marjının yükseltilmesi için gerekli çabayı gösterecektim. Kısacası tespit ettiğim 83 sorunun çözümü için var gücümle uğraşmayı planlıyordum.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *