ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ben satınca kıyamet kopuyor

Ben satınca kıyamet kopuyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Şehitkâmil Belediye Meclisi'nin dün yapılan olağanüstü toplantısından 1998 yılına ait kesin hesabı kabul edildi. Mehmet Bozgeyik başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 1998 yılı bütçesinin 3 trilyon 400 milyar lira olduğu belirtilirken, CHP'liler bü
Şehitkâmil Belediye Meclisi'nin dün yapılan olağanüstü toplantısından 1998 yılına ait kesin hesabı kabul edildi. Mehmet Bozgeyik başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 1998 yılı bütçesinin 3 trilyon 400 milyar lira olduğu belirtilirken, CHP'liler bütçeyi üretken bulamadıkları için çekimser oy verdiler.
CHP'li Ömer Arıca, bütçenin 930 milyarı yatırımlara harcanırken cari harcamalar 2 trilyon lirayı geçmiş. Bu nedenle üretken olmayan bu bütçeye çekimser oyu veriyor ve yatırımlara ağırlık verilmesini istiyoruz dedi. Belediyeye ait 40 arsanın satılması konusu görüşülürken, FPP'liler ile CHP'liler arasında tartışma çıktı. CHP'li Akif, Bozgeyik bacanağı Ömer Can'ı kastederek işçilerin parasının ödenmesi için arsa satılacağı söyleniyor. Belediyenin müteahhitti olan enişte ve bacanakların alacakları kuruşu kuruşuna veriliyor. Ama iki işçinin üç kuruşluk alacağı için arsa satılıyor şeklinde konuştu. CHP'liler arsa satışlarında elde edilecek paranın işçileri değil müteahhitleri verileceğini öne sürerek satışa karşı çıktılar ve ret oyu verdiler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *