ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Biz her zaman yanınızdayız”

“Biz her zaman yanınızdayız”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.18
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.18
Gazetemiz sahibi Aykut Tuzcu’ya yapılan saldırıyı şaşkınlıkla ve nefretle karşıladıklarını belirterek

Gazetemize geçmiş olsun telefonları yağıyor
Gazetemiz sahibi Aykut Tuzcu’ya yapılan saldırıyı şaşkınlıkla ve nefretle karşıladıklarını belirterek, suçluların mutlaka yakalanması gerektiği görüşünde birleşen okuyucularımız, telefonlarla veya bizzat büromuza gelerek geçmiş olsun dileğinde bulunurken, “Biz her zaman yanınızdayız” diye destek veriyorlar.

“Suçlular bulunmalı”
Bu arada Cumhuriyet Başsavcısı Naci Ayaz, Adalet Komisyonu Başkanı Şazi Öner, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Aras, Gaziantep eski Milletvekili ve Sarı Basın Kartı Komisyonu Başkanı Ali İhsan Gögüş, Sabah Gazetesi Yazarı Gögüş, Aykut Tuzcu’ya geçmiş olsun dileğinde bulunurken, “Bu saldırı demokrasiye, özgür basına yapılmış bir saldırıdır. Nefretle kınıyoruz. Failler yakalanmalı ki, bir daha böyle karanlık ve çirkin işlere tevessül edecek olanlara ders olmalı” şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.
Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, dün gazetemize gönderdiği mesajda, “Basın özgürlüğüne saygı ve tahammülün artması inancıyla, bu tür saldırıları kınıyorum ve Sabah ailesine geçmiş olsun diyorum” dedi.

Aykut Tuzcu’ya yapılan saldırı Ulusal Basında
Ulusal basın, gazetemiz sahibi Aykut Tuzcu’ya yapılan saldırıya geniş yer verdi. Saldırı olayı, ulusal gazetelerin Pazar günkü sayılarında yer aldı
Sabah, Milliyet, Cumhuriyet, Yeni Yüzyıl, Yeni Günaydın, Takvim, Fotomaç, Akit, Siyah Beyaz,Ateş, Posta, Yeni Şafak ve Demokrasi gazeteleri saldırı ile ilgili haber kamuoyuna duyurdular.

Basın Konseyi’nin gazetemiz sahibine yapılan silahlı saldırıyı kınayan ve suçluların mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini vurgulayan açıklaması da dün TRT 1 haberlerinde yer aldı.
Bu arada Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi de, yazılı bir açıklama yaparak, Sabah Gazetesi’ne yapılan saldırıyı kınadı ve bunu özgür basına yapılmış bir saldırı olarak nitelendirdi. Açıklamada, “Suçluların yakalanması, bu tür olaylara tevessül edilmesine engel olacaktır” denildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *