ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Böyle istifalar bizi zayıflatamaz”

“Böyle istifalar bizi zayıflatamaz”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
CHP istifa eden belediye meclis üyelerine karşı partinin il ve ilçe yöneticilerinin tepkileri artarak sürüyor.
CHP istifa eden belediye meclis üyelerine karşı partinin il ve ilçe yöneticilerinin tepkileri artarak sürüyor. Belediye meclis üyelerinin istifalarının çok yanlış ve yersiz olduğunu savunan CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Ahmet Kınacılar, “Madem öyle o zaman meclis üyeliklerinden de istifa etsinler” diye konutlu.
Partililerinde hiçbir zayıflama yada inişin söz konusu olmadığını ve böyle istifaların partilerine hiçbir şey kaybettirmeyeceğini kaydetti.

Kınacılar şunu söyledi:
“İstifaları elbette doğru bulmuyoruz. Ancak böyle ikide bir istifa edenlerin ya da parti disiplinine uymayıp kendi başlarına buyruk kesilen, parti içinde huzursuzluk yapanların bence gitmesinde fayda var. Bu istifalarla partimiz hiçbir zaman zayıflamaz, aksine güçlenir. Dolayısı ile herkes layık olduğu yerlere gider, politikasını yapar. Aslında bu daha güzel bir olaydır. Ne diye başkalarını rahatsız etsinler”.
Türkiye’de hiçbir partinin 12 Eylül’den sonra kurumsallaşmadığını ileri süren CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Kınacılar, Türkiye’de her alanda baş gösteren iktidarsızlığın siyasi alana da yansıdığını sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *