ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bozgeyiki devirme planı

Bozgeyiki devirme planı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.08
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.08
Radikal rpliler ılımlı tavırlarıyla tanınan Şehitkâmil belediye başkanı bozgeyik rahat bırakmamaya kararlı
Radikal rpliler ılımlı tavırlarıyla tanınan Şehitkâmil belediye başkanı bozgeyik rahat bırakmamaya kararlı
Seçimlerden bu yana başkanın ılımlı tutumuna karşılık partizanlığı ön plana çıkarmayı hedefleyen bazı RP’liler şu sıralarda başkanı düşürme planları yapmakla uğraşıyorlar başkan bozgeyike muhalif olan RP’li 11 meclis üyesi bozgeyiki düşürmek için chplilerden yardım istiyor. Diğer taraftan başkan yanlısı meclis üyeleride shplilere koalisyon öneriyor ve başkan yardımcılığı teklif ediyorlar. İlçe belediye meclislerinin olağan toplantıları haziran ayında başlayacak. Bir süre önce meclisi olağanüstü toplantıya çağıran RP’li üyeler haziran ayında yapılacak olan meclis toplantılarında faaliyet raporunun onaylanmamasını planlıyorlar. Bunun için de chp’li meclis üyelerinden yardım istiyorlar. Faaliyet raporu onaylanmadığı zaman, rpli muhalif üyeler belediye başkanının düşmesi için önerge vermeyi planlıyor.
Bozgeyiki devirme planı onaylanmadığı zaman rpli muhalif üyeler belediye başkanının düşmesi için önerge vermeyi planlıyorlar.
Diğer taraftan başkan bozgeyik tarafıda kendi partilerine karşı CHP den yardım istiyorlar. Başkan yanlılarının chp’lilere gelin bize destek olun kararlarımızın çıkmasında yardımcı olun. Haziran ayında yapılacak olan komisyon seçimlerinde sizlere istediğimiz kadar komisyon üyeliği verelim. Hatta başkan yardımcılarından birini de size verelim. Yani koalisyona gideli dediği öğrenildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *