ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bozgeyik’ten temizlik operasyonu

Bozgeyik’ten temizlik operasyonu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.29
Çıksorut, 29 Ekim Sanayi, Umut ve Göllüce Mahalleleri’ndeki hayvan gübreleri bugün Şehitkamil Belediyesi
Çıksorut, 29 Ekim Sanayi, Umut ve Göllüce Mahalleleri’ndeki hayvan gübreleri bugün Şehitkamil Belediyesi zabıtası tarafından temizleniyor.
Açık alanlara dökülen hayvan gübrelerinin başta karasinek olmak üzere çeşitli haşerelerin üremesine neden olduğunu belirten Şehitkâmil Belediye Başkan Mehmet Bozgeyik, “Halkın sağlığını direkt ilgilendiren bu olay karşısında Zabıta Müdürlüğümüz tüm personelini seferber etti.” Bu gübrelerden üreyen sinekler o bölgeden diğer bölgelerime yayılıyor” dedi.

Kent merkezinde açık alanlarda bulunan hayvan gübrelerinin kaldırılması için 25 Nisan’dan bu yana gerekli anonsları yaptıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik konuşmalarını şöyle sürdürdü:
“Bazı vatandaşlar anonslarımızı dikkate alarak gübreleri şehir dışına taşıdılar. Ancak gerekli uyarıları dikkate almayan ve halen hayvan gübrelerini dışarıya atan ahır sahipleri hakkında yasal işlemler yapılırken, yığmış oldukları gübrelerde belediyemiz tarafından bugün saat 13ç00’dan itibaren kaldırılacaktır. Tamamen tertemiz olacak bu bölgede yine Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilaçlama yapılacak. Böylece yaz mevsiminin ilk günlerini yaşadığımız bu günlerde kara sinek ve diğer haşereler tamamen önlenecektir.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *