ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Büyükşehir Adayı Cuma günü açıklanacak”

“Büyükşehir Adayı Cuma günü açıklanacak”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
DYP Eski başkanı ve milletvekili adayı İbrahim Konukoğlu, Kayseri milletvekili Ayvaz Gökdemir in Gaziantep'ten aday olmasını teşkilatın istemediğini ifade ederek, “Ayvaz Bey, Kayseri'den seçildikten sonra bir daha Gaziantep'e uğramadı
DYP Eski başkanı ve milletvekili adayı İbrahim Konukoğlu, Kayseri milletvekili Ayvaz Gökdemir in Gaziantep'ten aday olmasını teşkilatın istemediğini ifade ederek, “Ayvaz Bey, Kayseri'den seçildikten sonra bir daha Gaziantep'e uğramadı. Partiyle ilgilenmedi. Bu nedenle tabandan büyük tepki var. Tepkilerden dolayı, Gaziantep'ten aday gösterilmeyecek” şeklinde açıklamada bulundu.
DYP'nin Şahinbey adayı Cemal Altunbaş
DYP Şahinbey Belediye Başkanlığına Avukat Cemal Altunbaş’ı adayı gösteriyor. Üç dönem Şahinbey ilçe Başkanlığı yapan Cemal Altunbaş, 1991 yılında 3. sıra milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. Adaylığı kesinleşen Cemal Altunbaş, İbrahim Konukoğlu’nun yaklaşık geçtiğimiz yıl il yönetim kurulu üyesi olmuştu.
DYP İ eski başkanı Konukoğlu ve ilçe başkanları dün parti binasında seçim çalışmaları konusunda yaptığı toplantıda belediye başkan adayları üzerinde görüş alışverişinde bulunurken seçimlerde nasıl bir strateji izleneceği konusunun üzerinde duruldu. DYP’nin Şahinbey belediye başkan adayının Avukat Cemal Altunbaş olduğu öğrenilirken, Büyükşehir ve Şehitkâmil Belediye başkan adayının yarın açıklanacağı bildirildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *