ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Cani babanın idamı isteniyor

Cani babanın idamı isteniyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Geçtiğimiz günlerde cinnet geçirdi. İki çocuğunu boğarak öldüren Mehmet Zahid Berber hakkındaki iddianame tamamlandı. İddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Güllüoğlu, evlat katili babanın idamla yargılanması istiyor.
Geçtiğimiz günlerde cinnet geçirdi. İki çocuğunu boğarak öldüren Mehmet Zahid Berber hakkındaki iddianame tamamlandı. İddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Güllüoğlu, evlat katili babanın idamla yargılanması istiyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, iki çocuğunu boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konulan Mehmet Zahid Berber hakkında TCK’nın 451. maddesini iki defa uygulanmış olmasından dolayı hakkında idam istemiyle Gaziantep 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldığı bildirildi.
İşsizlik ve aşırı alkol sonrası eşi Gülten Berber ile tartışan Mehmet Zahid Berber eşinin evi terk etmesi sonrası kendini alkole vermiş ve girdiği bunalımının cinnette dönüşmesi sonucu öz çocukları 3 yaşındaki Hüseyin Berber ile 1 yaşındaki kızı Güzide Berber’i uyuduktan sonra bir anda uyudukları bir anda boğarak öldürmüştür.
Olaydan sonra polis karakoluna giderek teslim olan cani baba polise verdiği ifade de karımla sürekli olarak tartışıyorduk. Bir süre önce beni terk etti. Bütün akrabalarıma rezil oldum. Karımı bana tekrar getirdiklerinde hiçbir şey olmamış gibi davranması benim cinnet geçirmeme neden oldu ve o an ne yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde çocuklarım yatıyorlardı ve karım çığlıklar atıyordu diye konuşmuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *