ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP üye kayıtlarını yeniliyor

CHP üye kayıtlarını yeniliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
CHP’de yeni üye kayıtları başladı. 18Nisan seçimlerinden sonra seçimleri yenileme kararı alan CHP'de dünden itibaren yeni üye kayıtları başladı.
CHP’de yeni üye kayıtları başladı. 18Nisan seçimlerinden sonra seçimleri yenileme kararı alan CHP'de dünden itibaren yeni üye kayıtları başladı. CHP Şahinbey İlçe Başkanı Şükran Taşdemir, CHP 18 Nisan seçimlerinden sonra meclis dışında kalınca, hızlı bir değişim programını gündemine aldı. Önce genel başkanımızı sonra MYK ve parti meclisimizde değişiklikler yapıldı. Yeni genel başkan ve yöneticilerimiz ilk iş olarak örgütünün sağlamlaştırılması için üye kayıtlarının yenilenmesi kararı aldı dedi.
Parti içi demokrasi konusunda diğer partilere örnek olmayı amaçladıklarını belirten Taşdemir, biz parti içi demokrasi konusunda iddialıyız. Türkiye'de hiçbir parti, parti içi demokrasi konusunda duyarlı ve tutarlı değildir. Yeniden yapılanmanın bir amacı da, var olan bu uygulamayı daha işlevsel hale getirmektir. Türkiye'ye ve diğer partilere örnek teşkil etmektedir diye konuştu. Tüm eski üyelerin 25 Ekim'den itibaren kayıtlarının yenileneceği ve 13 Aralık'a kadar kayıtların devam edeceği belirtildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *