ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“CHP ve MHP barajı aşamaz”

“CHP ve MHP barajı aşamaz”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.15
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.15
DYP Gaziantep Milletvekili ve Adayı Batallı, ANAP Genel Başkanı Yılmaz’ın liderlik vasfının olmadığını
DYP Gaziantep Milletvekili ve Adayı Batallı, ANAP Genel Başkanı Yılmaz’ın liderlik vasfının olmadığını açıkladı. 24 Aralık seçimlerinde sandıktan yine DYP’nin birinci parti olarak çıkacağını iddia eden DYP Gaziantep Milletvekili Mehmet Batallı CHP ve MHP’nin bu seçimlerde baraja takılacaklarını söyledi.
ANAP ve DSP arasında şimdiden sıklıkla koalisyon pazarlığı değinen Batallı, “Her şeyden önce biz tek başımıza iktidar olacağız. Eğer her ihtimale karşı tek başımıza iktidar olamazsak DYP’nin misyonuna yakın ve ülke menfaatlerini düşünen partililerle koalisyon yaparız. Aslında şimdiden koalisyon pazarlığında bulunmak yanlış. Çünkü seçim sonuçlarının nasıl olacağı henüz belli değil. Yapan partiler herhalde şimdiden mağlubiyeti göze almış durumdalar.”
“Yılmaz hazımsız biri”
Siyasi liderlerin anlayışlı, yumuşak üsluplu, sorulan sorulara sabırla cevap veren birisi olması gerektiğine dikkat çeken Batallı, “Sayın Yılmaz’ın liderlik vasfı yok. Uzlaşmacı değil, hiçbir şeyi hazmedemiyor. Lider böyle olmaz. Lider uzlaşmacı, ülke meselelerine ciddi bakan, ön planda tutan, rastgele konuşmayıp düşünerek konuşan, toparlayıcı, hazmeden bir insandır. Ama maalesef Yılmaz’da bunların hiçbirisi yok, onun için lider gözü ile bakmıyoruz, bakılmasını da yanlış buluyoruz” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *