ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP'de en fazla oyu Ahmet Yılmazkaya aldı

CHP'de en fazla oyu Ahmet Yılmazkaya aldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
CHP'de milletvekilliği için yapılan önseçimde en fazla oyu alarak birinci sıradan milletvekili adayı olan Ahmet Yılmazka
CHP'de milletvekilliği için yapılan önseçimde en fazla oyu alarak birinci sıradan milletvekili adayı olan Ahmet Yılmazkaya’ya adaylık yaramadı. Önceki gece Yılmazkaya'nın kardeşi kalp krizi geçirirken, çiçeği burnunda milletvekili adayının dün de Şehreküstü’deki imalathanesi yandı. Ahmet Yılmazkaya ve kardeşlerinin ortak olduğu Hasip Dürri Caddesi Mıhçı Zekeriye Efendi Sokak üzerinde bulunan battaniye imalathanesinde Dün saat 14.00’de yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın kısa süre içerisinde tüm fabrikayı etkisi altına aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, çevredeki imalathanelere sıçramadan önlendi. Yangın sırasında imalathanede 60 işçi bulunurken işçilerden Mesut güzel ve Bekir Altınbaş dumandan zehirlendi. Zehirlenen işçiler Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Diğer taraftan Ahmet Yılmazkaya'nın kardeşi Hüseyin Yılmazkaya da pazar günü sabah saat 04.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hüseyin Yılmazkaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *