ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çok çalışıyorlar çoook!

Çok çalışıyorlar çoook!
YAYINLAMA: 29 Temmuz 2020 / 18.26
GÜNCELLEME: 29 Temmuz 2020 / 18.26

Seçildikleri günden bu yana icraatları ile gündeme gelemeyen MHP milletvekilleri ilginç yöntemlere başvuruyor. Mehmet Ay, Kütahya porselene kendi adını taşıyan tabak yaptırdı, Ali Özdemir artistik pozlarla dolu kitabı ile Türkiye’nin gündemine geldi, Hanifi Tiryaki’nin kardeşi Mahmut Tiryaki’nin mazot kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle İskenderun’da gözaltına alındığı bildirildi.

18 Nisan 1999 seçimlerinde tesadüfen parlamentoya giden MHP’li Mehmet Ay, Ali Özdemir ve Hanifi Tiryaki icraatları ile Türkiye’nin gündeminden inmiyor. MHP’nin aktif milletvekili Mehmet Ay kendi adına Kütahya porselende yaptırdığı tabağı gittiği her yere özel paketi içinde dağıtırken, Ali Özdemir, seçildiği günden beri olmayan icraatlarını anlatmak için artistik pozlarının yer aldığı 110 sayfalık bir kitap bastırdı. Özdemir, bu kitabı için özel stüdyoya girerek ilginç fotoğraflar çektirdi. Son olarak Hanifi Tiryaki’nin kardeşi Mahmut Tiryaki İskenderun’da 50 kişilik bir kaçak mazot şebekesi ile yakayı ele verdi.

Her üçü de tavır, konuşma ve giyim tarzları ile tipik MHP’li görüntüsü veren ve seçildikleri günden bu yana parlamenter olarak Gaziantep ve Türkiye için ne yaptıkları bilinmeyen üç milletvekilinin böyle yanlış, kötü ve olumsuz olaylarla gündeme gelmesi kamuoyunda büyük rahatsızlık yaratırken, 1999 Seçimlerinde diğer sağ partilere kızdığı için MHP’ye oy verdiğini söyleyen bir grup seçmen, “Yaptığımız şeyin ne kadar yanlış olduğunu çok iyi anladık. Bu milletvekilleri herhalde yeniden parlamentoya gidebileceklerini zannediyorlar. Ne büyük yanılgı..

MHP’nin ve Devlet Bahçeli’nin ne kadar silik bir politika izlediğini vatandaş görmüyor mu? Şimdiye kadar her türlüsünü gördük ama, kendi adına tabak yaptıran ve kendi adına kitap bastıranını yeni görüyoruz. Bu tür davranışlar, bulundukları makamı hazmedemediklerini çok net bir şekilde gözler önüne seriyor. Kendi adlarına kitap ve tabak yaptıracakları zamanı, bu ülke için harca-salar daha iyi olmaz mı? Oturup milletin kesesinden aldıkları maaşları böyle şeylere harcamaları günah değil mi?" diye konuştular.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *