ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çürük elmalar temizlenecek

Çürük elmalar temizlenecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
MHP İl Başkanı Süleyman Uçan, hiçbir şirkete ortak olmadığını belirtirken, Devlet Hastanesi Başhekimi Kureyş Bozkurt'un da görevde kalmasından yana olduğunu söyledi. MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cuma Kaymakçı ise partimiz iktidara geldiğinden beri tanımadığı
MHP İl Başkanı Süleyman Uçan, hiçbir şirkete ortak olmadığını belirtirken, Devlet Hastanesi Başhekimi Kureyş Bozkurt'un da görevde kalmasından yana olduğunu söyledi. MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cuma Kaymakçı ise partimiz iktidara geldiğinden beri tanımadığım insanlar her gün beni yemeğe davet ediyor diye konuştu.
Telekom ve bayındırlık ile ilgili tüm ihalelerin altında pislik olduğunu savunan Kaymakçı, tabanın isteklerini yerine getirmeye çalışacaklarını vurgularken, ancak içimizdeki çürük elmaları da temizleyeceğiz dedi.
“İş takipçiliği yapanları bize bildirin”
MHP İl Başkanı Süleyman Uçan, Parti olarak ilk kez 129 milletvekili ile parlamentoya girdiklerini ve hükümet orada olduklarını belirterek, MHP adama iş bulmaya gelmedi. MHP işe adam bulmaya geldi. Biz filan yerlere müdür ataması için gelmedik. Benim adamım olsun ne olursa olsun mantığına karşıyız. Eğer, bir yere müdür atanacaksa mevcudun daha iyi birinin olması gerek.
Ayrıca partizanlık yapmayan, şaibeli olmayan, iş yapan idareciye de karışmayacağım. Atamalarda ülkü ocağının hiçbir fonksiyonlu yok, olmaz da. MHP sağda, solda iş takipçiliği yapan, para toplayan müdürlükleri bu konuda rahatsız edenleri olursa lütfen bize bildirsinler dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *