ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Dal’ın listesi ezici çoğunlukla kazandı

Dal’ın listesi ezici çoğunlukla kazandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurul Toplantısı dün yapıldı.
Odalarda heyecanlı haftasonu
Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurul Toplantısı dün yapıldı. İki liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan ve yönetim kurulu, seçimleri büyük bir farkla yeniden kazandı.
Şoförler Odası’nın mevcut yönetimi 1100 oy alırken, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fikri Subaşı’nın listesine 535 oy çıktı. Kullanılan 4 oy da geçersiz sayıldı.
Günlerdir tartışılan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurulu dün yapıldı. 29 bin üyesiyle en büyük esnaf odası unvanını taşıyan, evrak bastırma ve satma yetkisi olan tek esnaf Odası konumundaki Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın dünkü seçimleri oldukça hareketli geçti. Genel Kurul Toplantısı’na oy kullanma hakkı olan 8 bin 300 üyeden 1639’i katıldı. Seçim sonucunda mevcut yönetim kurulu ezici bir çoğunlukla seçimleri kazandı.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısında yapılan konuşmalar zamanla ortamın gerginleşmesine neden olurken, herhangi bir taşkınlık çıkmadı. Seçimler nedeniyle salonun içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Oy kullanmak amacıyla gelenlerin üzeri didik didik arandıktan sonra salona alındı.
Tekrar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Orhan Dal, 1979 yılından beri Oda yönetiminde görev aldığını belirtirken, “Yıllardır Odamızda esnafın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Esnafımızın sorununu biliyoruz, onlara hizmet etmek, sorunların takipçisi olmak amacıyla aday olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *