ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Demirel Pazar günü Gaziantep'te

Demirel Pazar günü Gaziantep'te
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.06
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.06
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel 6 Haziran Pazar günü Birecik ve Karkamış barajında incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelecek. Vali Muammer Güler, Gaziantep'te bölge ekonomisi için büyük anlam ifade eden Biricik Barajı'nda yılsonuna doğru su tu
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel 6 Haziran Pazar günü Birecik ve Karkamış barajında incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelecek. Vali Muammer Güler, Gaziantep'te bölge ekonomisi için büyük anlam ifade eden Biricik Barajı'nda yılsonuna doğru su tutulmaya başlanacağını bildirdi.
Vali Güler, Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel Pazar günü Nehir yatağının değiştirilmesi çalışmalarını yerinde görmek ve Karkamış Barajında incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelecek. Birecik Barajından 2,5 milyar kilovatsaat elektrik enerjisi üretileceğini ve tarım arazilerinin kullanacağını belirten Vali Muammer Güler, barajların devreye girmesi ile birlikte Gaziantep'teki tarımsal üretim artışı 5 katına çıkacaktır şeklinde açıklamada bulundu.
Pazar günü sabah Gaziantep hava alanında olması beklenen Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel daha sonra helikopterle önce Birecik Barajı'na sonra da Karkamış Barajı'na geçecek.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *