ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DSP İl Başkan Vekili Karacan: “Taban isterse aday olurum”

DSP İl Başkan Vekili Karacan: “Taban isterse aday olurum”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
DSP il teşkilatı ile feshedilen ilçe teşkilatlarında şu sıralarda kongre hazırlıkları hızla sürüyor.
DSP il teşkilatı ile feshedilen ilçe teşkilatlarında şu sıralarda kongre hazırlıkları hızla sürüyor. Kongreler için henüz bir tarih belirlenmediğini ifade eden ve ismi il başkan adayları arasında geçen DSP İl Başkan Vekili Cemil Karacan, taban istediği takdirde göreve talip olabileceğini açıkladı.
DSP’de milletvekili aday adayı olduğu için il başkanlığından istifa eden Coşkun Koçak’ın yerine vekâlet eden DSP İl Başkanı Vekili Cemil Karacan, her üye gibi kendinin de aday olma hakkı bulunduğunu belirterek şöyle dedi: “Partim için dün olduğu gibi bugün çalışmaktayım. İl başkan adaylığı için henüz bir çalışma başlatmadım. Ancak verilecek görevden kaçmam. Eğer adayı olmamı isterse, o zaman aday olurum. Ayrıca başkaları da aday olabilir. Bu demokratik bir yarıştır. İsterim ki seçimlere 2-3 liste ile gidilsin. Zaten demokrasi bunu gerektirir.”
Öte yanda DSP il başkanlığı için Cemil Karacan’ın yanı sıra eski il başkanı Coşkun Koçak ve milletvekili adayı Bahattin Bozgeyik’in de isminin geçtiği gelen haberler arasında.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *