ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DYP Adayı ANAP’a çalıştı

DYP Adayı ANAP’a çalıştı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
DYP Şehitkâmil İlçe Başkanı Niyazi Aydemir, dördüncü sıra adayı Feyzullah Yıldırır’ın seçim bölgesi olan
DYP Şehitkâmil İlçe Başkanı Niyazi Aydemir, dördüncü sıra adayı Feyzullah Yıldırır’ın seçim bölgesi olan İslâhiye’de DYP aleyhine çalıştığını söyledi. Aydemir, “Feyzullah Bey, oy almamız için değil, bize oy verilmemesi için çaba gösterdi” dedi.
DYP’nin Gaziantep’ten en az iki tane milletvekili çıkartacak güçte olduğunu söyleyen Aydemir, teşkilatların yeterli çalışmayı yapmaması nedeniyle büyük oy kaybettiklerini açıkladı. Aydemir, “Ekip çalışması yapamadık. Teşkilatın çoğu küstü. Suçu kendimizde aramak lazım” şeklinde konuştu.
DYP 4.sıra Milletvekili Adayı Feyzullah Yıldırır’ın seçim bölgesi olan İslâhiye’de partinin aleyhine çalıştığını, bunun da büyük oy kaybına neden olduğunu söyleyen Aydemir şöyle dedi:
“Biz İslâhiye’de 3 bin civarında oy aldık. Bugüne kadar hiçbir seçimde İslâhiye’de bu kadar düşük oy almamıştık. Nedeni ise 4.sıra adayımız Feyzullah Bey’in partinin aleyhine oy verilmemesi için çalışması idi. Feyzullah Bey, seçim gününe kadar teşkilata küskündü. Bir türlü barışamadık. Gittiği erde de DYP’ye oy verilmemesini istedi. Öyle olunca da İslâhiye’de büyük bir yenilgiye uğradık. Kısacası hata bizde, kendi kendimize zarar verdik. Diğer taraftan RP’nin tek başına iktidar olacak güce erişmemesi ve ortak bulmakta zorlanması da sevindirici olaylardır” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *