ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DYP’de sular durulmuyor!

DYP’de sular durulmuyor!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
DYP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çapan, İl Eski Başkanı İbrahim Konukoğlu’nu, Oğuzeli’nde İl genel meclisi üyeliği için
DYP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çapan, İl Eski Başkanı İbrahim Konukoğlu’nu, Oğuzeli’nde İl genel meclisi üyeliği için yapılan teşkilat yoklamasını değiştirdiği gerekçesiyle protesto etti. Çapan, teşkilat yoklamasında birinci çıkmasına rağmen ilçe seçim kuruluna verilen listede yedek ikinci sıraya konulduğunu söyledi. DYP’nin Oğuzeli teşkilatının kurulmasında büyük emeği geçtiğini, bugüne kadar Oğuzeli ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı da dâhil birçok görevde bulunduğunu belirten Çapan, İbrahim Konukoğlu’nu teşkilat yoklamasında çıkan sonucu değiştirmekle suçladı.
İlçede il genel meclisi adaylarının teşkilat yoklaması ile belirlenmesine karar verildiğini belirten Mehmet Çapan, “Bunun üzerine ilçe binasında gizli oy, açık tasnif şeklinde yapılan teşkilat yoklamasında e fazla oyu alan bendim. Ben 9 oy almıştım, benden sonraki aday ise 8 oy aldı. Ancak ilçe seçim kuruluna verilen listeyi görünce hayretler içerisinde kaldım. Çünkü ben birinci olmuştum ve dolayısıyla ilk sıraya konulmam gerekiyordu. Ancak beni yedek ikinci sıraya koymuşlardı.”
İlçe seçim kuruluna verilen listenin teşkilat yoklamasıyla hiçbir ilişkisinin bulunmadığına dikkat çeken DYP’li genel meclis üyesi Mehmet Çapan, bu konuda il Eski İkinci Bakanı İbrahim Konukoğlu‘nu suçlarken, “Sonuç olarak İbrahim Konukoğlu Oğuzeli teşkilatı ile oyun oynadı. Bu durumu protesto ediyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *