ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DYP’de yetki krizi sürüyor

DYP’de yetki krizi sürüyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.29
DYP il başkanlığına atanan Küçükcan, genel merkez tarafından kendisine resmi tebligat yapıldığı için koltuğa oturmadığını belirtti.
DYP il başkanlığına atanan Küçükcan, genel merkez tarafından kendisine resmi tebligat yapıldığı için koltuğa oturmadığını belirtti.
DYP Gaziantep İl Başkanlığına atanan Kemal Küçükcan, il başkanlığına atandığına yönelik resmi yazının henüz kendisine gelmediğini belirterek, konuyu yerinden öğrenmek için bugün Ankara’ya gideceğini açıkladı.
DYP Milletvekili Mehmet Batallı, il teşkilatının kesin feshedildiğini, Kemal Küçükcan’ın da il başkanlığına atandığı şeklindeki açıklamasını neye dayalı olarak verdiğini bilmediğini hatırlatan Küçükcan şunları söyledi:
“Genel merkezden durumu öğreneceğim. Eğer atanmışsam resmi yazının olup olmadığını soracağım, varsa n,ç,n tebliğ edilmediğini görüşeceğim. Bir yandan atandı deniliyor, diğer yandan atandığımıza yönelik elimizde resmi bir belge yok. Ben ne diye gidip koltuğa oturacağım. Zaten orada oturan bir partimiz var. Gidip onu huzursuz etmenin ne anlamı var?

Üstelik feshedildi edilecek gibi bir resmi yanı bulunmayan bu açıklamalar yüzünden partide ciddi bir sıkıntı meydana geldi. Bir boşluk var, atandığıma yönelik elimde resmi b ir yazı yoktur ki gidip o koltuğa oturayım. Genel merkezin artık bu işe bir açıklık getirmesi gerek. Bu durum partiyi yıpratıyor. Eski il başkanı görevden alındığını bilmiyor. Ben atandığımı bilmiyorum. Bu iş daha nereye kadar sürecek? Delege tespitleri için gün geldi çattı ama ortada sorumlu olan parti il başkanı yok. Kimin bu çalışmayı yapacağı belli değil.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *