ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Elektriğe yüzde 5 zam yapıldı

Elektriğe yüzde 5 zam yapıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
TEDAŞ Genel Müdürlüğü aylık otomatik zaman çerçevesinde elektriğin birim satış fiyatına ortalama yüzde 5 oranında zam yaptı. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. Yeni düzenlemeyle kalkınmada öncelikli iller kapsamında bulunan sanayi elektriğini
TEDAŞ Genel Müdürlüğü aylık otomatik zaman çerçevesinde elektriğin birim satış fiyatına ortalama yüzde 5 oranında zam yaptı. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. Yeni düzenlemeyle kalkınmada öncelikli iller kapsamında bulunan sanayi elektriğinin 2 kilovat saati 24 bin 850 liraya yükseltildi.
Mesken elektriği satış fiyatı ise kalkınmada öncelikli iller için 29 bin 410 lira, diğer illerde bulunan aboneleri için ise 32 bin 320 lira olarak belirlendi. Yeni tarife ile ticarethaneye resmi daireye yazıhaneye şantiye ve geçici üniteleri verilen elektriğin birim fiyatı ise 37 bin 350 liradan 39 bin 150 liraya çıkarıldı.
TEDAŞ Temmuz ve Ağustos aylarında ki elektrik enerjisi satış tarifesinde yaptığı uygulama çerçevesinde toptan elektrik satışını yaptığı Organize Sanayi Bölgeleri’ne Eylül ayında da yüzde 5 oranında indirimli tarifeden elektrik satacak.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *