ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Eleştirenler elini taşın altına koymalı”

“Eleştirenler elini taşın altına koymalı”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.02
ANAP İl Başkanı Necati Binici, elini taşın altına koymayan işadamı ve sanayicilerin siyasetçileri haksız yere eleştirmeye haklarının olmadığını belirterek, “Madem öyle neden siyasete girmiyorlar? Neden elleri olmasa da, parmaklarını taşın altına koy
ANAP İl Başkanı Necati Binici, elini taşın altına koymayan işadamı ve sanayicilerin siyasetçileri haksız yere eleştirmeye haklarının olmadığını belirterek, “Madem öyle neden siyasete girmiyorlar? Neden elleri olmasa da, parmaklarını taşın altına koymuyorlar. Bu ülke hepimizin” diye konuştu.
Siyasetten uzak durmak, olumsuzlukları düzeltmeye yetmez. Siyasete uzak duran işadamı sanayici ve tüm aydınların siyasetçiyi acımasızca eleştirmeye haklarının olmadığını söyleyen ANAP İl Başkanı Binici, “Siyasetten uzak durmaya özen gösteren bu insanlar siyasetçinin yanlış yaptığını söylüyor. Belki bunda haklılar, fakat bu ülke hepimizin, bu ülkede yaşayan herkesin daha huzurlu ve daha çağdaş bir ülke yaratılmasında katkısı olması gerek. Çünkü yaşayan bizleriz. Elbette siyasetçinin yaptığı yanlışlar vardır. Fakat bunu siyasete girmemeye özen göstererek, siyasetin dışında kalarak eleştirmekle çözemeyiz. Bu nedenle siyasetin içinde olmaları gerek” dedi.
“Her seçim sonucu seçmen siyasetçiye mesaj veriyor”
Her seçim sonucunda seçmenin siyasilerin olumlu ya da olumsuz, yaptıklarına yönelik mesajlarını verdiklerine dikkat çeken Binici, konuşmasına şöyle devam etti:
“Siyasilerin tek amacı var. O da ülkesine hizmet etmek. Vatandaşın takdiri her şeyin üzerindedir. Çünkü onların oyu kutsal ve çok kıymetlidir. 1999 seçimlerini geride bıraktığımız şu günlerde, hem yerel bazda hem de ülke genelinde her siyasi parti gibi ANAP olarak bizler de vatandaşlarımızın verdiği mesajı, iyi yorumlayıp önümüzdeki seçimlere kendimizi hazırlamak için çaba göstereceğiz. Bu çerçevede sanayicilerimizin de ileri sürdüğü düşüncelerine saygı duymak zorundayız. Ancak eleştirilerin biraz daha insaflı olmasını diliyorum.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *