ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Erken evlenenler geneleve gitmez!

Erken evlenenler geneleve gitmez!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.32
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.32
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan olağanüstü toplantısında SSK Hastanesi’nin bitişindeki 11
RP’li başkanın genelevleri önleme planı, erken evlilikten geçiyor
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan olağanüstü toplantısında SSK Hastanesi’nin bitişindeki 11 dönümlük arsanın satılması için başkana yetki verilmesine ve Sümerbank Lojmanları’nın bulunduğu bölgedeki arsanın Tepe Grubu ile bir Alman firmasına satılmasına karar verildi.
Arazinin Tepe Grubu ile bir yabancı firmaya satılması kararına RP’li meclis üyeleri karşı çıkarken, Başkan Celal Doğan, “Küba dışında dünyada yabancı sermayenin girmediği hiçbir ülke yoktur. Yabancı sermaye değil, onurlu devlet vardır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi bir günde iki olağanüstü oturum yaptı. İlk toplantıda Araban yolu üzerinde, genelevin karşısındaki Büyükşehir Belediyesi’ne ait arazinin otogar ve iş merkezi olarak tadilatı görüşüldü. Yapılan oylama sonucunda 3 Refah’lı üyenin ret oyuna karşılık tadilat kabul edildi. Buna göre mevcut genelevin karşısına otogar ve Tepe Grubu ile Alman firması tarafından iş bir hipermarket yapılacak.

“Genelev taşınmalı”
Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Otogar’ın yapılmasıyla kente dışardan gelenlerin ilk karşılaşacakları binanın genelev olacağını, bununda hoş bir görüntü oluşturmayacağını ifade etti. Bozgeyik, genelevin taşınması için hazırlıklara başladıklarını da sözlerine ekledi.

“Tüm dernekler üzerime gelmiş”
İkinci oturum için ara verildiğinde üç belediye başkanı arasında genelev muhabbeti başladı. Celal Doğan, genelevin kent merkezinden Araban yolu üzerine taşınması sırasında yaşadığı olayları anlatırken, o sıralarda tüm gazetelerin üzerine geldiğini söyledi. Doğan, “O sırada tüm dernekler üzerime geldi. Beni telefon ve faks yağmuruna tuttular” dedi. Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz de Bozgeyik’e espri ile takılırken, “Başkan ikinci bir genelev açıyormuşsun. Hayırlı olsun. Sana da bu yakışır Planlamasına da ben yapayım. Kent planlamasında üzerime yoktur” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *