ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Fazilet iki başlı oldu

Fazilet iki başlı oldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.53
Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıran milletvekillerinin davranışlarının siyasi terbiye ile bağdaşmadığını belirtirken, “Bu tam anlamıyla siyasi ahlaksızlıktır” dedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıran milletvekillerinin davranışlarının siyasi terbiye ile bağdaşmadığını belirtirken, “Bu tam anlamıyla siyasi ahlaksızlıktır” dedi.
Seçimlerin ertelenmesini isteyen milletvekillerinin çoğunluğunun FP’li olduğuna dikkat çeken Ağyüz, “FP, Erbakan ve Tayyip Erdoğan'ın yasaklarının kaldırılması için bu olayı kullanıyor. Diğerleri de bu oyuna geliyorlar” diye konuştu.
“Siyasi ahlaksızlık”
3,5 yıldır parlamentoda olan insanların yeniden aday gösterilmemeleri nedeniyle seçime karşı olduklarını söylemelerinin ülke sorunları ile hiçbir ilgisinin olmadığını bildiren Ağyüz, “Parlamentoda küskünler dediğimiz insanların, imza toplayarak parlamentoyu çalışır hale getirmeleri, birtakım ideal kavramları, ideal yasaları ön plana çıkararak, Kamufle etmeye çalışmaları siyasi ahlaksızlıktır. Siyasi terbiye ile hiç bağdaşmaz” diye konuştu.
“Bugüne kadar ne yapıyorlardı?”
Eğer bu insanlar, bu yasaların çıkmasını istiyorlarsa 3,5 yıl ne yaptılar? 3,5 yıl keyfi bir şekilde parlamentoyu işgal edeceksin şimdi parlamentoda bekleyen yasaları bahane edip, seçimlerin ertelenmesini isteyeceksin. Buna kargalar bile güler” diyerek tepkisini dile getirdi.
“Kişisel çıkar peşindeler”
Ağyüz, Şöyle devam etti: “Bir insan listede sıralamaya giremedi diye, Türkiye'de gidişatı tersine çevirmeye hakkı yok. Parlamenter olarak görevini yapmayan o insanların, halka vereceği hiçbir şey yok. Bunlar, kişisel menfaatlerini, kişisel çıkarlarını her şeyin üstünde tutan insanlardır. Kamuoyunun bunu çok iyi bilmesi gerekir.”
“FP iki başlı oldu”
Ağyüz, ”FP’li milletvekilleri, özellikle Erbakan güdümlü olarak bu olayı istismar ediyor. Erbakan'ın yasaklarının, Tayyip Erdoğan'la birlikte kalkmasını hedefliyorlar. Onun için ödün veriyorlar. FP’nin bu tavrı art niyetlidir. O nedenle FP şu anda iki başlı olmuştur. Bir baş Erbakan’dır, bir baş Recai Kutan’dır Ancak bu başlardan Erbakan'ın dediği olmaktadır” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *