ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Film gibi operasyon

Film gibi operasyon
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.26
Gaziantep’ te eşine filmlerde rastlanılabilecek ender birsoygun olayı gerçekleşti. Karagöz caddesi üzerinde bulunan
Gaziantep’ te eşine filmlerde rastlanılabilecek ender birsoygun olayı gerçekleşti. Karagöz caddesi üzerinde bulunan garanti bankası şubesinde veznede duran 3 milyar lirayı dışardan gelen kimliği belirsiz bir kişi personelin gözleri önünde alarak çıkıp gitti.

3 milyar lira veznede duruyordu
emniyet Müdürlüğü’ den alınan bilgilere gore, Murat beyazıt ve Bülent Keklik, kuyumcu hüseyin aykoç’a ait 3 milyar 300 milyonu yatırmak için Garanti Bankası merkez şubesine geldiler. Parayı getirenler, şef Veli Dönmez’in yanına giderek çantada 3 milyar lira bulunduğunu, parayı yatırmak istediklerini söylediler. Şef de veznedar Abidin Köroğlu’na parayı sayarak teslim alıp gerekli işlemleri yapmasını söyledi. Vezneye geçen Abidin Köroğlu parayı sayarken, o sırada başka bir müşteri ile ilgilenmek sorunda kaldı.

Göz göre göre soygun
O anda içeriye giren beyaz pantolon ve ceketli 1.75 metre boylarındaki bir kişi de, Bülent Keklik ve Murat Beyazıt’a , “siz yukarı çıkın ben parayı alıp geliyorum” dedi. Onların yukarı doğru yönelmelerinin ardından, kendisi de parayı alarak kapıya doğru yürümeye başladı. Bülent Keklik ve Murat Beyazıt banka personeline, “ bizim para yukarı gelecekti, oysa arkadaşınız parayı almış dışarı gidiyor” diye uyarıdabulundu. Ancak, banka personelide, “parayı götüren sizin adamınız değil mi? “ diye yanıt verince olayın şaşkınlığı içinde, “bizim adam, sizin adam” tartışması yaşanırken, kimliği belirsiz vatandaş çoktan kapıdan çıkıp kayıplara karıştı.

Banka personelinin dikkatsizliği
Ancak filmlerde yaşanacak olan soygundan sonra kentte geniş güvenlik önlemleri alınırken, şehrin giriş ve çıkışlarının kontrol altına alındığı öğrenilirken, banka personelinin nasıl bu kadar tedbirsiz ve dikkatsiz olduğu eleştiri konusu oldu.

Nizip’ te cinayet
Nizip İlçesi’nde , dört alkollü arkadaşın kavgası ölümle sonuçlandı.
Alınan bilgiye gore, ilçeye bağlı uluyatır kasabasında alkol alan Mustafa Deniz (47), Cuma Ağaç (38), Öğle Öztürk (42) arkadaşları olan Ömer Yıldırım (36) ile kavga ettiler. Kavga sırasında Cuma Ağaç üzerinde taşıdığı tabanca ile ateş ederek ömer yıldırım’ı öldürdü.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *