ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gazetecilere meslek içi eğitim semineri

Gazetecilere meslek içi eğitim semineri
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.23
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.23
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Konrat Adenauer Vakfı ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile düzenlenen yerel medya meslek içi eğitim semineri bugün başlıyor.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Konrat Adenauer Vakfı ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile düzenlenen yerel medya meslek içi eğitim semineri bugün başlıyor. 2 gün sürecek olan seminer Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nail Güreli, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Filiz ve Vali Muammer Güler'in açılış konuşmaları ile başlayacak. Seminerin ilk gününde üç ayrı oturum düzenlenecek. Birinci oturumda Dünya Gazetesi Sahibi Nezih Demirkent, yerel basında genel bir bakış 2. Oturumda Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Ziya Sonay basında sendikal örgütlenme ve Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Erinç, gazetecilik meslek ilkeleri 3. Oturumda ise Cumhuriyet Gazetesi Sorumlu Müdürü Fikret İlkiz, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve basın özgürlüğü konusuna ilişkin görüşlerini dile getirecek.
Seminerin son gününde düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Nurgül Balcıoğlu, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Cengiz Halil Çiçek, Güncel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Güreş, Gaziantep27 Gazetesi Haber Müdürü Hasan Kırmızıtaş ve Olay Gazetesi Köşe Yazarı Hüseyin Toprak katılacak. Seminer Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nail Güreli’nin değerlendirme konuşması ile sona erecek.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *