ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep örgütü Çiller’den yana

Gaziantep örgütü Çiller’den yana
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.27
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.27
DYP Genel Başkanı Tansu Çiller’e bayrak açarak olağanüstü kongreyi toplamaya çalışan TBMM
DYP Genel Başkanı Tansu Çiller’e bayrak açarak olağanüstü kongreyi toplamaya çalışan TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile DYP Bursa Milletvekili Cavit Çağlar DYP Gaziantep örgütünden tepki alıyor.
DYP İl Başkanı Koyuncugil, Genel Başkan Tansu Çiller’i başarılı bulduklarını ifade ederken, “Partiden ihraç edilen Hüsamettin Cindoruk’un Genel Başkanımız Tansu Çiller’i devirmek için içine girdiği çabaların hepsi nafiledir, son çırpınışlarıdır. Çünkü artık Cindoruk olayı diye bir şey kalmadı. Amaçlarına ulaşmalarına imkan yok” dedi

DYP Gaziantep örgütü olarak her zaman Tansu Çiller’i devirme hesaplarının da boşa çıkacağını belirtirken konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Siyasi açıdan bitmiş olan Hüsamettin Cindoruk çevresine topladığı 3-5 kişi ile genel başkanımızı devirme planı yapıyor. Bu kişilerin çoğu seçilememiş veya listelere giremeyenleridir. Bize göre sayın Tansu Çiller başarılı bir genel başkandır. Bu nedenle partimizde genel başkanlık sorunu bulunmadığı gibi, olağanüstü kongreye de gerek yoktu”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *