ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Gaziantep’in 32 milyon nüfusu var”

“Gaziantep’in 32 milyon nüfusu var”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.16
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.16
ANAP birinci sıra milletvekili adayı Mustafa Taşar,
“Avrupa ayağımız güçlü olmazsa bizi Humeyni’nin İran’ına çevirirler”
ANAP birinci sıra milletvekili adayı Mustafa Taşar, 1989’da ANAP’ın seçim kaybetme nedeninin enflasyonun düşürülememesi olduğunu kaybederken, “1989’da biz tencereden gittik. Bizim o anki durumumuz neyse, şu andaki hükümetin durumu da o” diye konuşuyor.
Yoğun çalışma programına, diğer adaylar Ünal Yaşar, Metin Özkargın, Cemil Bozkurt, İl Başkan Vekili Mehmet Yiğit, Şahinbey İlçe Başkanı Nihat Özcan ve Şehitkâmil İlçe Başkanı Ali İhsan Ataseven ile Sabah’ın kahvaltı sohbetine katılan Mustafa Taşar, Gümrük Birliği konusunda ANAP’ın tutumunun eleştirilmesi üzerine, “Gümrük Birliği’ne değil, Gümrük Birliği’nin siyasete alet edilmesine karşıyız. Avrupa ile entegrasyonu düşünen bir partiyiz. Biz Türkiye olarak bir köprüyüz. Bu köprünün Avrupa ayağında daha sağlam durmalıyız. Yoksa bizi Humeyni İran’ına çevirirler” diye konuşuyor.
Son yıllarda politikacıların ve basının kamuoyunun gözünde itibar kaybına uğradığını ve bunun demokrasi açısından sakıncalı olduğunu ifade eden Mustafa Taşar, bu yaranın en kısa sürede sarılması ve parlamento ile basının itibarının iade edilmesi gerektiğini vurguluyor. Bu arada Refah Partisi ile ilgili sorularımızı da yanıtlayan Mustafa Taşar, RP’nin din simsarlığı yaptığını söylerken, “Refah Partisi’nin Doğu’daki vatandaşın oyunu avlamak için PKK renklerinin kullanması ile ilgili Yargıtay kararı var. Onların gerçek yüzünün Müslümanlıkla bir ilgisi yok. Vatandaş sandık başında gerekeni yapacaktır” şeklinde konuşuyor.
İki saat süren kahvaltımız boyunca, konuşmasını esprilerle süsleyen ANAP Adayı Taşar, cep telefonu ile yaptığı konuşmasının ardından bu esprilere bir yenisini ekliyor. Telefon görüşmesinde 1500 oy için bir toplantıya davet edilen Taşar, “Bizi her çağıran 1500-2000 oy var gelin diyor. Bu duruma göre Gaziantep’in nüfusunun 32 milyon civarında olmazı lazım!” diyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *