ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Genel İş’te kongre heyecanı

Genel İş’te kongre heyecanı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
DİSK Genel İş Sendikasında kongre hazırlığı başladı. 3 Nolu Şubenin 15 Ağustos'ta, 1 nolu şubenin ise 21 Ağustos'ta olağan genel kurul yapılacağı belirtildi. Şube başkanları için aday enflasyonunu yaşanıyor. Halen 1393 üyesi bulunan Genel İş Sendikası 1 n
DİSK Genel İş Sendikasında kongre hazırlığı başladı. 3 Nolu Şubenin 15 Ağustos'ta, 1 nolu şubenin ise 21 Ağustos'ta olağan genel kurul yapılacağı belirtildi. Şube başkanları için aday enflasyonunu yaşanıyor. Halen 1393 üyesi bulunan Genel İş Sendikası 1 nolu şubesinin örgütlü olduğu tüm işyerlerinde, delege tespitine başlandığı kaydedildi.
İşçiler tarafından belirlenecek olan 150 delege 21 Ağustos'ta yapılacak başkan ve yönetim kurulu üyelikleri seçiminde oy kullanacak. Genel İş Sendikası 1 nolu şubesi başkanlığına halen bu görevi yürüten Erol Bozkurt ile Mehmet Demirel'in oldukları belirtildi. 3 nolu şube için 5 aday çekilecek. 1 nolu şube başkanlığı için 2 aday çıkarken, 3 nolu şube başkanlığı için halen bu görev ve yürüten Neşet Koyuncu, Ahmet Dündar, Rauf Anlar, Ali Güdücü ve Mehmet Güner aday olduklarını açıkladı. Koyuncu, daha önce aday olmadığını ancak işçilerden gelen yoğun talep üzerine dün adaylığını açıkladığını kaydetti.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *