ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Göbeğini sünnet ettirecek

Göbeğini sünnet ettirecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.32
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.32
Türkiye’nin en şişman adamı Kahramanmaraşlı Şişman Usta, kendisini zayıflatacağını söyleyen
Türkiye’nin en şişman adamı Kahramanmaraşlı Şişman Usta, kendisini zayıflatacağını söyleyen Alman firmadan umudu keserken, “kendimi Türk doktorlarına emanet ediyorum. Göbeğimi kestirmekten başka bir çarem kalmadı” dedi.
Daha önce 317 kilonun üzerine çıktığını , ancak bir Alman firmasının verdiği ilaçlar sayesinde 210 kiloya düştüğünü belirten dondurmacı Şişman Usta olarak bilinen Recep Karsıkan, “Alman firması beni 90 kiloya düşürmek için söz vermişti. Ancak bir süre tedavi ettikten sonra kayboldular. Beni reklam aracı olarak kullanıp, kazandıkları paralarla ortadan yo oldular” dedi

Şimdi tekrar kilo almaya başladım. 210 a düşen kilom 300 e yaklaştı” dedi.
Tek umundun Türk doktorları ifade eden Şişman Usta, “Ben kendimi Türk doktorlarına teslim ediyorum. Eğer varsa bir babayiğit gelsin benim bu göbeğimi kessin. Yani sünnet etsin bende kendisine ömrümün sonuna kadar köle olayım. 210 kiloya düştüğümde tekrar ayağa kalkabiliyor, yürüyebiliyordum. Şimdi ise tamamen yatalak duruma düştüm. Ben her gün ölüyorum. Artık Alman firma, Japon doktor hepsi boş. Eğer Türk cerrahlar bir şey yapabilirse yaptı, yapamazlarsa perişanlığımız devam edecek” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *